Γυρίζουν πίσω τα λεωφορεία από τη Σερβία! Από 1η Ιουλίου θα ανοίξουν τα σύνορα λέει η κυβέρνηση- ανάστατοι οι άνθρωποι του τουρισμού στην Πιερία – 4 λεωφορεία θα ερχόταν σήμερα στη Ν. Πιερία

Κοινωνία Πολιτική Τουρισμός

Ανάστατοι είναι οι άνθρωποι του τουρισμού στην Πιερία και όχι μόνο καθώς ενώ περίμεναν να έλθουν τα λεωφορεία με τους τουρίστες από τη Σερβία, αυτά γυρίζουν πίσω! Όπως είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Pieria social ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας Πέλλας Ημαθίας Γρηγόρης Βειδαμενίδης, η κυβέρνηση θα ανοίξει τα σύνορα με τη Σερβία 1η Ιουλίου και όχι από σήμερα παρά το γεγονός ότι συμπεριλαμβανόταν στη λίστα των 29 χωρών που θα δεχόταν τουρίστες από σήμερα η χώρα μας.

Αποτέλεσμα τα λεωφορεία να γυρίσουν πίσω και οι κρατήσεις να ακυρωθούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Νότια Πιερία θα ερχόταν σήμερα τέσσερα τουριστικά λεωφορεία. “Επικοινώνησα με τους βουλευτές και τους ενημέρωσα ώστε να δούμε τι θα κάνουμε. Δέχομαι εκατοντάδες τηλεφωνήματα από συναδέλφους που διαμαρτύρονται.Πρέπει άμεσα να βρούμε λύση και να περάσουν τα λεωφορεία αλλιώς ο τουρισμός από τη Σερβία θα χαθεί εντελώς τόσο σε εμάς στην Πιερία όσο και στη Χαλκιδική”, επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Βειδαμενίδης.