Επιστολή του προέδρου της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Γ. Βειδαμενίδη: “Συγχαρητήρια, κλείσατε τον οδικό τουρισμό της Μακεδονίας- Να λογοδοτήσετε κύριοι αρμόδιοι της κυβέρνησης”

Κοινωνία Τουρισμός

Με σκληρή γλώσσα κατά των χειρισμών της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων Πιερίας Ημαθίας και Πέλλας Γρηγόρης Βειδαμενίδης, ζητά με επιστολή του από τους αρμόδιους της κυβέρνησης να λογοδοτήσουν για “το τέλειο έγκλημα” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Ο κ. Βειδαμενίδης αναφέρεται στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και ζητά να ανοίξουν όλα τα χερσαία σύνορα να επανδρωθούν με κλιμάκια του ΕΟΔΥ και οι έλεγχοι να γίνονται εκεί .

Η επιστολή

Συγχαρητήρια κλείσατε τον οδικό Τουρισμό της Μακεδονίας και όχι μόνο, και τον οδηγήσατε στον Αεροπορικό χωρίς τεστ 72 ωρών. Δηλαδή ο ίδιος πελάτης μπορεί να έρθει αεροπορικώς χωρίς τεστ 72 ωρών. Αλλά οδικώς με τεστ 72 ωρών! Και μόνο μια πύλη εισόδου αυτή του Προμαχώνα.

Αλλά έχουν ανοίξει 14 αεροδρόμια. Και από 15/7 θα δεχόμαστε από Αγγλία και μετά 22/7 Σουηδία φαίνεται αυτοί έχουν ξεπεράσει τον Covid 19 και μετά έχει σειρά η Αμερική από 1/8. Αλλά την Κεντρική Ευρώπη και τα Βαλκάνια με τους όρους που βάλατε, τους απαγορεύεται να έρθουν, και έτσι σβήσατε τον Τουρισμό της Κεντρικής Μακεδονίας, και όχι μόνο.

Το τέλειο Έγκλημα!

Αλλά θα πρέπει να λογοδοτήσετε Κύριοι αρμόδιοι της Κυβέρνησης.

Γιατί έχετε υποπέσει στους εκβιασμούς από αυτούς, γιατί τα συμφέροντα είναι Μεγάλα! Συγχαρητήρια για το κακό που προξενήσατε στις επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας και όχι μόνο.

Πρόταση.

Ανοίξτε όλα τα χερσαία Σύνορα, με σημαντικό αυτό των Ευζώνων διότι διέρχεται από αυτόν όλη η Κεντρική Ευρώπη. Να επανδρωθούν με κλιμάκια του ΕΟΔΥ, και να γίνονται εκεί οι Έλεγχοι, όπως στα Αεροδρόμια! Και όχι με Τεστ 72 ωρών που πρέπει να πληρώνει ο καθένας από 60 έως 150 ευρώ ανάλογα την χώρα. Δεν θα έρθει κανείς. Γιατί δυο μέτρα και δυο σταθμά;

Γρ.Βειδαμενιδης

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων

Δωματίων- Διαμερισμάτων

Πιερίας Ημαθίας Πέλλας