Ο Θ. Λιακόπουλος προς το δήμο Κατερίνης: Ενίσχυση 3.000 ευρώ προς όλους τους συλλόγους που δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν φέτος τις εκδηλώσεις τους

Κοινωνία Πολιτική

H απόφαση της Κυβέρνησης να απαγορεύσει τα πανηγύρια και άλλες αντίστοιχες πολιτιστικές εκδηλώσεις ήταν τόσο αναμενόμενη όσο και επιβεβλημένη. Είναι ξεκάθαρο ότι πάνω από όλα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και των ζωών όλων των συμπολιτών μας.

Την ίδια ώρα όμως το πρόβλημα που δημιουργεί η απόφαση αυτή είναι μεγάλο, μιας και δεκάδες σύλλογοι στον Δήμο μας και όλη την Ελλάδα θα μείνουν χωρίς τα πολύτιμα έσοδά τους, με βάση τα οποία θα σταθούν όρθιοι τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Η πρότασή μας: 3.000 Ευρώ σε όλους τους συλλόγους που δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν φέτος τις εκδηλώσεις τους

Σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες, ο Δήμος μας καλείται να λάβει έκτακτες αποφάσεις για να στηρίξει τους πολίτες και την οικονομική και πολιτιστική δραστηριότητα του τόπου μας. Για αυτόν τον λόγο η πρότασή μας είναι να γίνει αναμόρφωση προϋπολογισμού (όπως ζητάμε από τον Μάρτιο), να εξοικονομηθούν κονδύλια από άλλες δράσεις και ανάγκες λιγότερο επείγουσες και να στηριχθούν όλοι οι σύλλογοι του Δήμου μας που πέρσι είχαν οργανώσει εκδηλώσεις το καλοκαίρι και φέτος δεν θα μπορέσουν να το κάνουν.

Κάποιοι θα πουν ότι χρήματα δεν υπάρχουν, αλλά θα μας επιτρέψετε να διαφωνήσουμε. Έξοδα όπως αυτά που δόθηκαν για την αγορά πολλών… φιλέ για γήπεδα τένις μπορούν να αφαιρεθούν από τον προϋπολογισμό του Δήμου Κατερίνης και να συγκεντρώσουμε τα ποσά που θα στηρίξουν τους συλλόγους μας

Στη διάθεσή σας, για να μη χάσουμε λόγω πανδημίας τη ραχοκοκαλιά του πολιτισμού και του αθλητισμού στον Δήμο μας

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε για το κοινό καλό, για να προλάβουμε καταστάσεις και να διορθώσουμε κακώς κείμενα. Είμαστε στη διάθεσή σας για να βρούμε λύσεις που θα βοηθήσουν κάθε δημότη, κάθε σύλλογο και κοινωνική ομάδα.

Με το πρόβλημα της πανδημίας να αναμένεται να παραμείνει στη ζωή μας για πολύ καιρό, ο κίνδυνος να χάσουμε τη ραχοκοκαλιά του πολιτισμού και του αθλητισμού του Δήμου μας είναι πολύ μεγάλος.

Ζητούμε να στηριχθούν όλοι αυτοί οι σύλλογοι που επιτελούν μεγάλο έργο ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, όχι μόνο να τους θυμούνται κάποιοι προεκλογικά.

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε και να προστατέψουμε τα συμφέροντα των δημοτών.

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
Μιχάλης Γεωργιάδης Δημοτικός συνδυασμός “Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα”Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
Αποστόλης Λιακόπουλος Δημοτικός συνδυασμός “Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα”Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
Ράνια ΠαπαγεωργίουΔημοτικός συνδυασμός “Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα”Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης