Τοποθέτηση των προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. σε μία σειρά κτιρίων στην Αυστρία

Κοινωνία

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, έχοντας μία πετυχημένη και ανοδική πορεία από το 1979 έως και σήμερα, στην Ελλάδα και σε 72 χώρες του εξωτερικού, συνεχίζει με επιτυχία να στολίζει με τα καινοτόμα προϊόντα της μεγάλα έργα σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και όλου του πλανήτη.

Στην διάρκεια του καλοκαιριού ο ασύρματος πίνακας φωτισμού GR-7610 της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. τοποθετήθηκε σε μία σειρά κτιρίων στην Αυστρία, με σκοπό την διαχείριση των ασύρματων φωτιστικών που τοποθετήθηκαν στις εγκαταστάσεις. Το προϊόν GR-7610 αποτελεί την ιδανική λύση, σε εγκατάσταση μικρών και μεγάλων κτιρίων, χωρίς να διακυβεύεται η αισθητική.

Η καινοτομία αποτελεί βασικό συστατικό της βιωσιμότητας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Σε ένα περιβάλλον όπου η τεχνολογία αλλάζει άρδην την καθημερινότητα και ο πελάτης αλλάζει συνεχώς το καταναλωτικό του ταξίδι, η εταιρεία μας συνεχίζει να μελετάει και να δημιουργεί προϊόντα, σύμφωνα με τις ζητήσεις που προκύπτουν από τις μελλοντικές τάσεις στον κλάδο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

Συντάκτρια: Κική Γλυκού
Ιστοσελίδα: olympia-electronics.gr