Η Κατερίνη πανελλαδικά, στην 4η θέση προτίμησης εκείνων που έκαναν διακοπές με τον «κοινωνικό τουρισμό»

Τουρισμός

Η Κατερίνη και ευρύτερα η Πιερία, μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου, ήταν πανελλαδικά στην 4η θέση προτίμησης εκείνων που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον κοινωνικό τουρισμό, γεγονός που αποδεικνύει ότι η σοβαρή και μελετημένη προσπάθεια που έγινε εκ μέρους της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Δ.Κατερίνης, τελικά ήταν αρκούντως αποτελεσματική. Αυτό, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Γιώργος Νταντάμης, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης η οποία έγινε με τηλεδιάσκεψη.

Ο κ. Νταντάμης επισήμανε ότι μόνο τυχαία δεν είναι τα θετικά αποτελέσματα που είχε η τουριστική προβολή του Δ.Κατερίνης δεδομένου ότι όλα έγιναν με βάση ένα μελετημένο και στοχευμένο στρατηγικό σχέδιο που είχε καταρτιστεί από την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου στην οποία συμμετέχουν και εκπρόσωποι τοπικών τουριστικών φορέων. Τόνισε δε ότι, λόγω υγειονομικής κρίσης που έχει προκληθεί, ήταν τελικά σοφή η απόφαση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής να προβληθεί ο Δ.Κατερίνης στο εσωτερικό και όχι στο εξωτερικό.

Όπως, μεταξύ άλλων, ανέφερε ο Αντιδήμαρχος τουρισμού, «σε μια χώρα, όπως είναι η Ελλάδα, όπου κάθε γωνιά της είναι μαγευτική, το να βλέπουμε την Κατερίνη και την Πιερία να βρίσκεται στην 4η θέση προτίμησης, αυτό δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα. Τιμή μάς περιποιεί αυτή η επιλογή αλλά και δεν γίνεται τίποτε τυχαία, έγινε μεγάλη προσπάθεια.

Διαφημιστήκαμε στα μεγαλύτερα έντυπα της Χώρας, στο «Βήμα» και στην «Καθημερινή». Εξασφαλίσαμε εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό «Star», χρονικής διάρκειας 45’. Προβληθήκαμε μέσα από ένα βίντεο το οποίο, αν και κάποιοι εδώ το χλεύασαν, τελικά το είδαν πάνω από 60.000 άνθρωποι. Διαφημιστήκαμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αγαπητοί συνάδελφοι, με ένα κοστολόγιο ελάχιστο, ύψους 13.000 ευρώ περίπου, πετύχαμε τόσα πολλά, τα μηνύματά μας τα είδαν και τα άκουσαν πάρα πολλοί και είχαμε συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Νταντάμης.