Επιμελητήριο Πιερίας: Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: “Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας” με κεντρικό ομιλητή τον Ε.Γ.Δ.Ι.Χ. κ. Φώτη Κουρμούση

Επαγγελματίες Οικονομία

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της συνεχούς, πλήρους και έγκυρης ενημέρωση των μελών του, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: “Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας”, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κατερίνης, το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης και την Ένωση Φοροτεχνικών Πιερίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση και των στελεχών της ΕΓΔΙΧ, σχετικά με την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 1023/2019, η οποία θα εφαρμοστεί από το 2021 και θα αντικαταστήσει όλα τα επί μέρους εργαλεία ρύθμισης οφειλών που υπάρχουν έως σήμερα (υπερχρεωμένα νοικοκυριά, προστασία πρώτης κατοικίας, εξωδικαστικός μηχανισμός, πτωχευτικός κώδικας).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το e-mail τους, στο οποίο θα τους αποσταλεί το link μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, στο Επιμελητήριο Πιερίας (τηλ. 2351023211 εσ.-5, e-mail: info@champier.gr), έως 18/12/2020.