Κ. Ρέχας, πρ. Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης: “Click away!Το ανέκδοτο των Χριστουγέννων-Για άλλη μία φορά αποφασίσατε και λειτουργείτε ως υπάλληλοι των 5-6 μεγάλων αλυσίδων”

Οικονομία

Την έντονη αντίδραση του εκφράζει με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης Κώστας Ρέχας, στις αποφάσεις που ανακοινώθηκαν και τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την περίοδο των εορτών με clik away. Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα ο κ. Ρέχας χαρακτηρίζει την κυβέρνηση και τους υπουργούς ως “υπαλλήλους 5-6 μεγάλων αλυσίδων” αφού ο τρόπος αυτός αφήνει απέξω το 90% των μικρών επιχειρήσεων.

Η ανάρτηση του κ. Ρέχα

Click away!

Το ανέκδοτο των Χριστουγέννων.

Για άλλη μία φορά αποφασίσατε και λειτουργείτε ως υπάλληλοι των 5-6 μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης, κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρικών ειδών, παιχνιδιών και ενδυμάτων. Το click away μόνο αυτούς θα εξυπηρετήσει γιατί το 90% των μικρών επιχειρήσεων δεν έχουν eshop και φυσικά ούτε ασύρματο μηχάνημα συναλλαγών μιας και οι τράπεζες το δίνουν μόνο σε μεγάλες επιχειρήσεις με μεγάλο τζίρο.

Άρα λοιπόν κύριε Γεωργιάδη αποδεικνύεται περίτρανα για ποιους έχετε εφεύρει και νομοθετήσει το click away. Τα μικρά καταστήματα τα έχετε τελειώσει με τα φοβερά μέτρα στήριξης τα οποία δυστυχώς είναι ανεπαρκή και χρειάζονται άμεσα ενίσχυση.

Τέλος όταν κλείνετε δύο και τρεις μήνες τα καταστήματα θα πρέπει να δίνονται άμεσα οι όποιες αποζημιώσεις και όχι φιλοδωρήματα μετά από καιρό. Γιατί δεν μπορείτε να γνωρίζετε εάν ο κάθε καταστηματάρχης θα έχει χρήματα για τις βασικές ανάγκες, τις δικές του και της οικογένειας του, για όσο διαρκεί το lockdown.

Κρίμα γιατί για ακόμη μία φορά είστε κατώτεροι των περιστάσεων.