Δήμος Κατερίνης: Συνάντηση του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη με το Δ.Σ. του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»

Πολιτική Πολιτισμός

Με τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη συναντήθηκε στο Δημαρχείο, το Δ.Σ. του συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» με αφορμή την συνδιοργάνωση και διεξαγωγή με εξαιρετική επιτυχία του 10 Διεθνούς Ημιμαραθωνίου «KATERINI RUN 2019», τον περασμένο μήνα στην πόλη μας.

«Αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή τις δράσεις του συλλόγου δρομέων, ο οποίος συνιστά ένα υγιές κύτταρο για την τοπική κοινωνία, ενώ συμβάλλει στην ανάδειξη του μαζικού αθλητισμού» σημείωσε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κατερίνης.  

Επιπλέον, ο κος Χιονίδης τόνισε ότι στις προθέσεις και τον προγραμματισμό του Δήμου είναι η διεξαγωγή αγώνα απόστασης 100 ή τουλάχιστον 42 χιλιομέτρων στα Πιέρια, που θα αναδείξει τις ομορφιές της περιοχής, ενώ αναφέρθηκε στις τεχνικές δυνατότητες του Δήμου να χαράσσει διαδρομές καταγράφοντας με σύγχρονα μέσα και με ακρίβεια τις κλίσεις του εδάφους, γεγονός που μπορεί να καταστεί επωφελές και για τις αθλητικές δραστηριότητες των μελών του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρος Πούλιος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη διαχρονικά εποικοδομητική συνεργασία και στήριξη του συλλόγου από τον Δήμο, με αφετηρία την διεξαγωγή από κοινού του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» και την παραχώρηση αθλητικής στέγης στον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» επί της οδού Ρούπελ & Διγενή Ακρίτα.

Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης και τιμήθηκαν από τον Σύλλογο, για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή του φετινού Ημιμαραθωνίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑΚ Αλέξανδρος Γιουμίδης και ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης.

Στην επίσκεψη, η οποία ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή συμβολικών δώρων παρέστησαν επίσης, ο Γραμματέας του συλλόγου Γεώργιος Μίχος και ο έφορος αγώνων Μιχαήλ Γεωργιάδης.