Βαγγέλης Λαγδάρης: «Καλούμε τους δημότες Πύδνας-Κολινδρού να δείξουν την εμπιστοσύνη τους σε μια διοίκηση με πνεύμα συνεννόησης»

Πολιτική

Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν τα Αλώνια και η Παλιόστανη στον υποψήφιο Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη, στις ομιλίες που πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία. Κάτι που οφείλεται και στο ότι το ψηφοδέλτιο που έχει καταρτίσει παρουσιάζει ικανά στελέχη, γέννημα θρέμμα των τοπικών κοινωνιών.

Ο κ. Λαγδάρης απηύθυνε κάλεσμα για τις εκλογές της 26ης Μαΐου στο λαό της βόρειας Πιερίας να επιλέξει την δημοτική αρχή που θα μπορέσει να υλοποιήσει τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που θα κρατήσουν τους νέους ανθρώπους στην περιοχή μας, και να διοικήσει το δήμο με πνεύμα συνεργασίας και σύνθεσης απόψεων. «Είναι κάτι που ο νέος εκλογικός νόμος το επιβάλει, εμείς όμως το έχουμε ήδη κάνει πράξη. Κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που μας δείχνετε εμπιστοσύνη. Ο αγώνας για τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού είναι ο κοινός μας αγώνας. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη».