Το τελευταίο αντίο σήμερα στον 26χρονο Βασίλη..

Κοινωνία

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα οικογένεια, φίλοι και γνωστοί στον 26χρονο Βασίλη Σαββίδη που σκοτώθηκε την Κυριακή όταν η μηχανή που οδηγούσε έφυγε από τον δρόμο στην Ηγουμενίτσα.

Ο άδικος και ξαφνικός θάνατος του 26χρονου προκάλεσε σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία με τους φίλους του να μην μπορούν να το πιστέψουν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση όταν έγινε το δυστύχημα, «ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, ότι 26χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, κινούμενος επί της επαρχιακής οδού Ηγουμενίτσας-Δρεπάνου, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα την πτώση του στη λιμνοθάλασσα, δεξιά του δρόμου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του γραφείου Τροχαίας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 26χρονος, ο οποίος είχε ήδη ανασυρθεί από προσωπικό του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου νέου θα τελεστή  στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Κατερίνης στις 17:00 .H εκφορά θα γίνει από την οικία της οικογένειας επί της οδού Αν. Μιαούλη Β΄ παρ. 3 στην Κατερίνη, όπου η σορός  βρίσκεται., ενώ η ταφή θα γίνει στην Πλάκα Λιτοχώρου.