Μαρία Μίχου, υπ. Βουλευτής Πιερίας με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: «Μαζί θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες στην πρώτη γραμμή για τους αγρότες μας, για την Πιερίας μας»

Πολιτική

Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΠΕΣΚΟ, δίπλα σε ανθρώπους που πρωτοπορούν, στην Κονταριώτισσα, πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής Πιερίας του Κινήματος Αλλαγής, κα Μαρία Μίχου.

«Ένας συνεταιρισμός παραγωγών καπνού, ακτινιδίων, σταφυλιών και άλλων γεωργικών προϊόντων της περιοχής Κονταριώτισσας και Αγίου Σπυρίδωνα, που συνεχίζει να δίνει μάχες για την αγροτική ανάπτυξη του τόπου μας. Συζητήσαμε για πολλά θέματα. Διέκρινα την αγωνία τους για την επόμενη μέρα υπό το βάρος της υψηλής φορολόγησης, των ασφαλιστικών εισφορών, του υψηλού κόστους παραγωγής, του «λευκού εργόσημου».

Είναι ανάγκη να επικεντρωθούμε ως χώρα στις Συνεταιριστικές επιχειρήσεις που μπορούν να αναδειχθούν σε μοχλούς ανάπτυξης προσφέροντας σημαντικά οφέλη στους αγρότες μας και στην τοπική μας κοινωνία, καλύπτοντας το κενό των κυβερνητικών πρωτοβουλιών. Το ίδιο σημαντική είναι και η πρόταση για τη Δημιουργία του Μητρώου Εμπόρων.  Μαζί θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες στην πρώτη γραμμή για τους αγρότες μας, για την Πιερίας μας», δήλωσε η κα Μίχου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Μηχαλήτσιος και η Δημοτική Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου κα Μαρία Τσιμήτρη».