Θ. Λιακόπουλος προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης: “Θα αλλάξετε το ιστορικό σήμα του Δήμου Κατερίνης; Τι σας ενοχλεί η Αγία Αικατερίνη σε αυτό; Πόσο κόστισε η αλλαγή;”

Κοινωνία Πολιτική

Τις προηγούμενες ημέρες η δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού μας Ράνια Παπαγεωργίου παρατήρησε ότι ο Δήμος Κατερίνης άρχισε να χρησιμοποιεί ένα νέο σήμα και έκανε και τη σχετική ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το σήμα αυτό δεν φαίνεται να έχει κάποια σχέση με το ιστορικό σήμα του Δήμου μας με την Αγία Αικατερίνη εικονιζόμενη σε αυτό.

Το νέο σήμα που εμφανίστηκε δεν έχει τίποτε το όμορφο, ένας κύκλος μέσα στον οποίο υπάρχουν γράμματα που παραπέμπουν στην Κατερίνη. Θα μπορούσε να είναι το σήμα της Κατερίνης, αλλά και κάθε άλλης πόλης στον πλανήτη μας.

Τι σας ενοχλεί η Αγία Αικατερίνη; Αυτή προσδιορίζει την ταυτότητά μας

Το θέμα αυτό έχει αρχίσει να απασχολεί πολλούς δημότες, οι οποίοι και με απορία ρωτούν «τι σας ενοχλεί η Αγία Αικατερίνη; Ο Δήμος μας ονομάζεται «Δήμος Κατερίνης», η Αγία Αικατερίνη προσδιορίζει την ταυτότητά μας».

Κανείς πριν τις εκλογές δεν έβαλε τέτοιο θέμα. Γιατί τέτοια βιασύνη στις πρώτες 100 μέρες της νέας δημοτικής αρχής

Ποιανού ήταν η ιδέα; Του κ. Νταντάμη, υπεύθυνου για την τουριστική προβολή; Κάποιου άλλου;

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε για το ποιανού ιδέα ήταν όλο αυτό. Μήπως του κ. Γιώργου Νταντάμη, αντιδημάρχου και υπεύθυνου για την τουριστική προβολή του Δήμου μας; Μήπως κάποιου άλλου;

Ο κ. δήμαρχος συμφωνεί με αυτές τις ιδέες;

Ερώτημα: Πόσο κόστισε η αλλαγή;

Στη διάθεσή σας, με λύσεις για να προβάλλουμε σωστά τον Δήμο μας, σεβόμενοι όμως την ταυτότητά μας

Η δημοτική μας παράταξη ενδιαφέρεται για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων των δημοτών. Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε για το κοινό καλό, για να προλάβουμε καταστάσεις και να διορθώσουμε κακώς κείμενα.

Στο συγκεκριμένο θέμα δεν κατανοούμε για ποιον λόγο θέλει η νέα δημοτική αρχή να βγάλει την Αγία Αικατερίνη από το σήμα του Δήμου μας. Εμείς είμαστε εδώ με λύσεις για να προβάλλουμε σωστά τον Δήμο μας. Όμως πιστεύουμε πως πάνω από όλα θα πρέπει να σεβαστούμε την ταυτότητά μας. Αυτή μας προσδιορίζει και η Αγία Αικατερίνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της.

Οι δημότες ψήφισαν για να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους. Το να αφαιρεθεί η Αγία Αικατερίνη από το σήμα της πόλης σίγουρα δεν είναι λύση σε κάποιο πρόβλημα.

Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις και να συνεργαστούμε για να προστατέψουμε τα συμφέροντα των δημοτών.

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης