Σύλλογος Βενιαμίν: Ένα αυτοκίνητο αγάπης για 300 μητέρες και παιδιά-Γίνε κι εσύ μέρος αυτής της προσπάθειας!

Κοινωνία

Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ λειτουργεί τα τελευταία 10 χρόνια (από 2009) Τράπεζα Τροφίμων. Για την σωστή λειτουργία του προγράμματος αυτού είναι απαραίτητο εργαλείο ένα κατάλληλο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο αυτό θα  πρέπει να είναι κατηγορίας station wagon λόγο της χωρητικότητας του για να μπορούμε να μεταφέρουμε τα τρόφιμα που αγοράζουμε αλλά και αυτά που μας προσφέρονται ως δωρεές και προορίζονται για την Τράπεζα Τροφίμων.

Επίσης ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ για την οικονομική ενίσχυση του, διοργανώνει υπαίθρια bazaar τόσο στην Κατερίνη όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Τα προϊόντα των bazaar καθώς και το λειτουργικό υλικό πρέπει να μεταφερθούν στο εκάστοτε σημείο με κατάλληλο αυτοκίνητο.

Έπειτα από έρευνα αγοράς το απαιτούμενο ελάχιστο ποσό ενός κατάλληλου αυτοκινήτου για τις παραπάνω ανάγκες ανέρχεται σε τουλάχιστον 16.000€

Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ήδη μέσω ενεργειών, εκδηλώσεων και δωρεών επί τούτου, μάζεψε το ποσό των 6.000€

Απομένουν 10.000€ που είναι και ο στόχος μας ή αλλιώς…

200 φίλοι / δωρητές / επιχειρήσεις που να προσφέρουν από 50€ έκαστος.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μέσω τραπέζης, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας  είτε στο benjaminorphans@gmail.com είτε τηλεφωνικώς στο γραφείο του Συλλόγου 23510-22005 (Ώρες 09:00-17:00)

Γίνε κι εσύ μέρος αυτής της προσπάθειας!