Ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος για τα όσα είπε ο Κ.Κουκοδήμος για φιλοξενία μεταναστών στον δήμο: “Ήταν μια βιαστική τοποθέτηση και θέλω να πιστεύω εν τη ρύμη του λόγου”

Πολιτική

Καμία επικοινωνία με τον δήμαρχο Κατερίνης Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο μετά τα όσα είπε στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για μετανάστες περί φιλοξενίας τους στον “δήμο Ανατολικού Ολύμπου” όπως είπε εννοώντας τον δήμο Δίου Ολύμπου, δεν είχε ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα το απόγευμα. Μετά την δημοσιοποίηση των όσων είπε ο κ. Κουκοδήμος, ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από πολίτες του δήμου του, οι οποίοι ρωτούσαν ανήσυχοι εάν πρόκειται να έλθουν μετανάστες στην περιοχή.

Όπως μας είπε ο δήμαρχος, δεν υπάρχει καμία τέτοια πληροφόρηση από το αρμόδιο υπουργείο. Η θέση του είναι αυτή που έχει εκφραστεί από τους βουλευτές του νομού, ότι δηλαδή η Πιερία έχει τον βαθμό που της αναλογεί σε ότι έχει να κάνει με την φιλοξενία προσφύγων . Όσο δε για το παραλιακό μέτωπο, ούτε λόγος να γίνεται!