Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών

Κοινωνία Πολιτική

Εργασίες ανάπλασης, ανακατασκευής, πεζοδρομίων και των επιμέρους υποδομών τους, υλοποιούνται συστηματικά σε γειτονιές της πόλης της Κατερίνης, ενώ η επίστρωση με κυβόλιθους, που υλοποιούν συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, συμβάλλουν στον ευπρεπισμό, την αναβάθμιση των οδών, την εξασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς διέλευσης των πεζών.

Επιπλέον, την τρέχουσα περίοδο, σε εξέλιξη είναι και οι παρεμβάσεις σε ένα ακόμα Κ.Χ. στην Επέκταση Ευαγγελικών πέριξ του 10ου Δημοτικού Σχολείου & πλησίον του 3ου  Γυμνασίου, με σκοπό τη βελτίωση του μικροκλίματος της περιοχής παρέμβασης, με την ενσωμάτωση βιοκλιματικών χαρακτηριστικών, την αύξηση του πρασίνου και την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ποιότητας και ασφάλειας.

Παράλληλα, ασφαλτοστρώσεις υλοποιήθηκαν στην περιοχή των Ευαγγελικών, ενώ συνεχίζονται οι διαγραμμίσεις οδών στον αστικό ιστό, με στόχο την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών.

«Σταδιακά σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης αναβαθμίζουμε αισθητά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στις παρεμβάσεις συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη και τον Γ. Γραμματέα του Δήμου Κώστα Λιακόπουλο.

Δήμος Κατερίνης

Γραφείο Τύπου