Αυτοψία των παρεμβάσεων στο ανατολικό νότιο παράπλευρο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Κοινωνία Πολιτική

Στις παρεμβάσεις καθαρισμού, των παράπλευρων ερεισμάτων και στηθαίων, τόσο από βλάστηση όσο και από φερτά υλικά,  στον ανατολικό νότιο παράπλευρο της ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Βαρικού,  πραγματοποίησε αυτοψία, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου,  συνοδευόμενη, από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο, της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Οι παρεμβάσεις, εντάσσονται στο έργο, «Συντήρηση οδοστρωμάτων, τεχνικών έργων, στοιχείων σήμανσης και ασφαλείας οδών αρμοδιότητας ΔΤΕ ΠΕ Πιερίας για τα έτη 2019-2020» -την εργολαβική σύμβαση του οποίου υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τον προηγούμενο μήνα- και έχει σαν αντικείμενο εργασιών, τη συντήρηση του οδικού δικτύου του νομού, αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η παρούσα οικονομοσυμβατική μελέτη, προϋπολογισμού δαπάνης 500.000€ (με τον προβλεπόμενο Φ.Π.Α 24%), με χρηματοδότηση από το  Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων έτους 2020, προβλέπει την υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων που ενισχύουν την ασφαλή μετακίνηση στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας  της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.