Έκτακτη είδηση: Ανακλήθηκαν οι άδειες και οι απαλλαγές στρατιωτικών από την Πιερία- Επιστρέφουν στην Ταξιαρχία – Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις

Κοινωνία Πολιτική

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στην στρατιωτική δύναμη της χώρας μας, με τελευταία εξέλιξη σύμφωνα με πληροφορίες του Pieria social.gr, την ανάκληση όλων των αδειών και απαλλαγών των στρατιωτικών από όμορφους νομούς, οι οποίοι επιστρέφουν αυτή την ώρα στην Ταξιαρχία Λιτοχώρου.

Το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό εξέδωσε νέα  Navtex εξέδωσε το  για έρευνες στον θαλάσσιο χώρο νοτιανατολικά του Καστελορίζου, θέτοντας σε επιφυλακή το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. με πλοία του να πλέουν στην περιοχή, αφού οι προαναγγελθείσεις «σεισμικές έρευνες» είναι εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. 

Η Navtex έχει ισχύ από σήμερα έως τις 2 Αυγούστου, σύμφωνα με την οποία θα γίνουν σεισμικές έρευνες νοτιοανατολικά του Καστελορίζου.

Η Ελλάδα απάντησε με συναγερμό στις Ένοπλες Δυνάμεις σε όλες τις περιοχές της χώρας και ανάκλησης αδειών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Pieriasocial. gr στρατιωτική δύναμη μεταβαίνει αυτή την ώρα στον Έβρο.