Τριπλασιάζεται ο προϋπολογισμός της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας-Κ. Μακεδονίας για το 2021

Οικονομία

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη διοργάνωση της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας-Κ. Μακεδονίας για το 2021, θέμα το οποίο συζητήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η ματαίωση της φετινής ΕΒΕΠ, λόγω των απαγορευτικών υγειονομικών συνθηκών, όχι μόνο δεν κάμπτει τις προσπάθειες του Επιμελητηρίου για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας αλλά ενεργοποιεί και συντονίζει όλες τις δυνάμεις για μια εντυπωσιακή διοργάνωση, αντάξια των προσδοκιών των επιχειρηματιών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η απόφαση του Επιμελητηρίου Πιερίας να προχωρήσει πρώτο και σε ανύποπτο χρόνο στη ματαίωση της φετινής έκθεσης, πριν ακόμη ληφθούν οριστικές αποφάσεις σε κεντρικό επίπεδο (για τη ΔΕΘ και άλλες εκθέσεις ανά την Ελλάδα), αποδείχθηκε ορθή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση με δεδομένο ότι δεκάδες εκθέτες είχαν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν και ενώ ακόμη δε διαφαινόταν η μετέπειτα αυξητική τάση των κρουσμάτων.

«Ήταν μια πράξη ευθύνης, εκείνη τη χρονική στιγμή, που τελικά δικαίωσε το ρίσκο που έλαβε το Δ.Σ του Επιμελητηρίου» ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου προαναγγέλλοντας παράλληλα τον τριπλασιασμό του προϋπολογισμού της επόμενης 11ης διοργάνωσης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ο σχεδιασμός για το 2021 έχει ξεκινήσει. Αισιοδοξούμε ότι του χρόνου τέτοια εποχή οι υγειονομικές συνθήκες θα μας επιτρέψουν να διοργανώσουμε μία έκθεση αντάξια της εμβέλειας που έχει αποκτήσει την τελευταία δεκαετία».