One for the future… Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας με την Κατερινιώτισα αθλήτρια Κατερίνα Ρουμελιώτη – Αγωνίζεται ως μέσος επιθετικός -“Νιώθω υπέροχα για τη συμμετοχή μου στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος”

Αθλητικά

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Κατερίνα Ρουμελιώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη το 2007, η Κατερίνα Ρουμελιώτη έχει ύψος 1.60, και αγωνίζεται ως μέσος και επιθετικός.

Η αθλήτρια από την Κατερίνη προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε τοπικές ακαδημίες αγοριών όπως η Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης, η Katerini FC, η Olympian FC καθώς και στις ακαδημίες του Πιερικού.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Κατερίνα Ρουμελιώτη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου,acpaok.gr:

«Νιώθω υπέροχα για την συμμετοχή μου στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος και ο σκοπός μου είναι να βοηθήσω και εγώ τον ΠΑΟΚ με τις συμμετοχές μου και σε προσωπικό επίπεδο να αποκτήσω μεγάλες εμπειρίες. Είμαι περήφανη που ανήκω στην οικογένεια της ομάδας που από μικρή έχω αγαπήσει».

Καλώς ήρθες Κατερίνα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ