Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Γ.Νταντάμης:«Το μεγάλο μας όπλο είναι η ενότητα. Στις 19 Μαΐου πάμε για τη Νίκη»

Πολιτική

Ένα ευχάριστο διάλειμμα απόλαυσαν τα μέλη του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Ο επικεφαλής, υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης, μαζί με τη σύζυγό του Δέσποινα Παπαδοπούλου και τα παιδιά του, Δημήτρη, Μαρία και Κωνσταντίνα, υποδέχθηκαν τα μέλη του συνδυασμού σε μια σεμνή εκδήλωση για την κοπή της πίτας.

Συναναστροφή, ανταλλαγή απόψεων και ευχές αντάλλαξαν οι παρευρισκόμενοι με κυρίαρχη την ευχή «και του χρόνου Δήμαρχος». Τυχερή της χρονιάς, η Ελένη Πάτσιου. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τα μέλη του συνδυασμού να τραγουδούν το “Happy Birthday” στη Σημέλα Ελευθεριάδου για τα γενέθλιά της.

Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του, ο Γιώργος Νταντάμης τόνισε:

Είμαστε ό,τι πιο δημοκρατικό υπάρχει σε επίπεδο Δημοτικού Συνδυασμού. Είναι ο 4ος Αυτοδιοικητικός Συνδυασμός που λαμβάνω μέρος, έχω δώσει αρκετά χρόνια της ζωής μου στην Αυτοδιοίκηση, έχω ξαναζήσει αξιόλογους συνδυασμούς αλλά αυτό που συμβαίνει μ’ εσάς δεν το έζησα ξανά ποτέ. Η συνεκτικότητα αυτής της ομάδας που λειτουργεί ως μια γροθιά, αυτοδικαιώνεται κάθε μέρα.

Ο συνδυασμός μας φέρνει τη δημοκρατική αλλαγή στον Δ. Κατερίνης

Είμαστε ο Συνδυασμός που θέλει να φέρει τη δημοκρατική αλλαγή στον Δήμο Κατερίνης και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όλοι έχετε τις δικές σας πορείες και σταδιοδρομίες, όλοι είστε γεμάτοι από τη ζωή σας και σήμερα θέλετε να προσφέρετε στον τόπο. Σας ξέρω τον καθένα και την κάθε μία προσωπικά.

Πάμε για τη νίκη ενωμένοι

Είμαστε γροθιά ενωμένη. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τη διαλύσει. Θα πάμε μέχρι τις 19 Μαΐου διεκδικώντας τη νίκη και κυρίως θα συνεχίσουμε έχοντας την ευθύνη διαχείρισης της Δημοτικής Αρχής.

Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον

Ο κόσμος περιμένει και ελπίζει πολλά από εμάς. Το κλίμα μέσα στον Συνδυασμό μας είναι: Όλοι ισότιμοι, όλοι έχουμε τον ίδιο δρόμο μπροστά μας επ’ ωφελεία της κοινωνίας μας. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Το μεγάλο μας όπλο είναι η ενότητα. Στηρίζουμε τον συνυποψήφιό μας σ’ αυτόν τον μεγάλο σκοπό και δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Μπορεί να έχουμε μεταξύ μας κάποιες διαφορετικές καταβολές, ωστόσο έχουμε κοινό μέλλον! Οι διαφορετικές καταβολές μας είναι ο πλούτος αυτού του Συνδυασμού. Αυτό το αντιλαμβάνεται η κοινωνία και το χαίρεται.

Σας εύχομαι υγεία, ευτυχία και καλό αποτέλεσμα στον μεγάλο αγώνα που έχουμε μπροστά μας.