Δήμος Κατερίνης: Ανάπλαση των υπαίθριων χώρων στα δημοτικά κοιμητήρια – Παράλληλα συνεχίζονται οι αναπλάσεις πεζοδρομίων στην πόλη και στις κοινότητες

Κοινωνία

Στην αναβάθμιση των υπαίθριων χώρων των κοιμητηρίων στην πόλη της Κατερίνης, με πλακοστρώσεις, επιστρώσεις με κυβόλιθους, συντηρήσεις σε όλη την έκτασή τους, καθώς και με τη διαμόρφωση – συντήρηση των συστημάτων διαχείρισης ομβρίων υδάτων, ύδρευσης και άρδευσης, προχωρά η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

Η έναρξη των παρεμβάσεων υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Συμεωνίδη έγινε σήμερα από το Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο (Άγιος Λάζαρος), όπου σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΚ θα υλοποιηθούν και εργασίες σύνδεσης με το δίκτυο αποχέτευσης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις, στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο (Αγία Αικατερίνη).

«Στοχεύουμε στη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος καθώς και στην ανταπόκριση και επίλυση προβλημάτων, υστερήσεων που συνιστούν  χρόνια αιτήματα των δημοτών. Εκσυγχρονίζουμε τις υφιστάμενες υποδομές των δημοσίων χώρων – τμήμα των οποίων είναι και τα δημοτικά κοιμητήρια –  ενώ υλοποιούμε αναπλάσεις σε όλη την έκταση του Δήμου» σημειώνει με αφορμή την έναρξη των παρεμβάσεων, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Τέλος, με στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα των δημοτών, συνεχίζονται από την τεχνική υπηρεσία, οι εκτεταμένες παρεμβάσεις ανάπλασης πεζοδρομίων, στην πόλη της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μαλέα (Σιδηροδρομικός Σταθμός), καθώς και στην Τ.Κ. Π. Κεραμιδίου (Εργατικές κατοικίες).