Θ. Λιακόπουλος προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης: “Η Βενετία, συγνώμη, η Ολυμπιακή Ακτή έχει επιτέλους ανάγκη από σοβαρά έργα υποδομής. Τι έγιναν οι φετινές σας παρεμβάσεις;”

Κοινωνία

Μέσα στο 2020 μάθαμε ότι η δημοτική διοίκηση των κ.κ. Κουκοδήμου και Νταντάμη προχώρησε «σε μεγάλες παρεμβάσεις στην Ολυμπιακή Ακτή που θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα των κατοίκων και επιχειρήσεων εκεί, έτσι ώστε να μην πλημμυρίζει η περιοχή κάθε φορά που βρέχει λίγο πιο δυνατά». Όλοι μας είπαμε μπράβο (ακόμη και αν στις μέρες μας ο καλός λόγος παρεξηγείται) και θεωρήσαμε πως τουλάχιστον σε αυτό το θέμα η νέα διοίκηση του Δήμου Κατερίνης πήρε καλό βαθμό.

Όμως σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020, μετά τη δυνατή νεροποντή της νύχτας η Ολυμπιακή Ακτή είναι και πάλι πλημμυρισμένη!

Τι συμβαίνει τελικά; Δεν έγιναν σωστά τα έργα; Δεν καθαρίστηκαν τα φρεάτια, όπως διαφημίστηκε; Τι γνώμη έχουν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και ο αναπληρωτής δημάρχου κ. Γιώργος Νταντάμης για το θέμα; Θα ενημερώσουν τους δημότες για τον λόγο που μία ακόμη «παρέμβασή» τους φαίνεται στην πράξη να μη φέρνει τα αποτελέσματα που μας διαφημίζουν;

Δυστυχώς ο ίδιος προσωπικά ποτέ μου δεν είχα σχετικές αρμοδιότητες όταν άσκησα διοίκηση και δεν μπόρεσα να λύσω το ζήτημα προσωπικά (όπως πχ δεν μπορεί να λύσει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά, το αναφέρω για να προκαταλάβω την παραπληροφόρηση).

Στη διάθεσή σας, για να λύσουμε μια για πάντα στοιχειώδη προβλήματα των δημοτών μας

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε για το κοινό καλό, για να προλάβουμε καταστάσεις και να διορθώσουμε κακώς κείμενα. Είμαστε στη διάθεσή σας για να συνεργαστούμε και να λύσουμε τα στοιχειώδη προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες μας εδώ και τόσα χρόνια, με γνώμονα πάντα το συμφέρον τους.

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε και να προστατέψουμε τα συμφέροντα των δημοτών.

Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Θανάσης Γ. ΛιακόπουλοςΕπικεφαλής, Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
Μιχάλης Γεωργιάδης
Δημοτικός Σύμβουλος
Αποστόλης Λιακόπουλος 
Δημοτικός Σύμβουλος

Ράνια Παπαγεωργίου
Δημοτική Σύμβουλος