Καθημερινά δρομολόγια για Αθήνα από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας για την εξυπηρέτηση του κοινού – Αύξηση στην κίνηση των δεμάτων

Κοινωνία

Ενισχύονται τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου με προορισμό την Αθήνα.Έτσι, από την Κυριακή, καθημερινά στις 15.00 μέχρι και την Τετάρτη θα εκτελούνται δρομολόγια, προκειμένου όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας κ. Κυριάκος Καραβέργος να εξυπηρετηθεί το κοινό.

Αυξημένη κίνηση στη μεταφορά δεμάτων

Επιπλέον, όπως πρόσθεσε ο κ. Καραβέργος, αυξημένη είναι η κίνηση σε ότι αφορά τα δέματα καθώς οι Πιεριείς επιλέγουν το ΚΤΕΛ λόγω καραντίνας και απαγόρευσης των μετακινήσεων ώστε να στέλνουν τα δέματα τους σε συγγενείς και φίλους. «Μεταφέρουμε καθημερινά πάρα πολλά δέματα, μικρά ή μεγάλα και σε πολύ προσιτές τιμές, τα οποία μάλιστα φθάνουν αυθημερόν», αναφέρει ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Μάλιστα και επιχειρήσεις από την Πιερία, έχουν στραφεί στο ΚΤΕΛ για την μεταφορά των προϊόντων τους. Μεγάλη επιχείρηση σύναψε συμφωνία με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ προκειμένου να μεταφέρει τα προϊόντα που αγόρασαν οι πελάτες της, ενημερώνοντας τους ότι θα τα παραλάβουν από το ΚΤΕΛ της περιοχής τους.

Προσιτές τιμές

Ενδεικτικά για ένα φάκελο η τιμή κυμαίνεται στα τέσσερα με πέντε ευρώ, ενώ δέματα καθημερινά μεταφέρονται στην Αθήνα. Κουτιά με τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, ακόμη και ακτινίδια, και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί γεμίζουν τις αποθήκες του σταθμού , που με χαμηλό σχετικά αντίτιμο θα φτάσουν έγκαιρα στον προορισμό τους.

Όπως επισημαίνει ο κ. Καραβέργος, η κίνηση την περίοδο των εορτών ήταν πάντα αυξημένη. Έχει βεβαίως αυξηθεί και λόγω της αργοπορίας που παρατηρείται στην παράδοση δεμάτων από τις κούριερ, ωστόσο δεν οφείλεται κατά κύριο λόγο σε αυτό, καθώς αφορούν παραγγελίες από καταστήματα με αποστολή στα σπίτια τους.

Ο.Β