Δήμος Κατερίνης: 418 τεστ covid με τη μέθοδο drive through στην Ανδρομάχη — Επτά θετικά κρούσματα στις 4 ημέρες των ελέγχων

Κοινωνία

Με ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία και με μεγάλη προσέλευση δημοτών συνεχίστηκε για τέταρτη ημέρα στην εμποροπανήγυρη (Ανδρομάχη), από Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ Πιερίας, με την συνδρομή του Δήμου Κατερίνης, η λειτουργία Κέντρου Δειγματοληψίας τεστ covid με τη μέθοδο drive through (με μεταφορικό μέσο).

Ήδη έως σήμερα διενεργήθηκαν 418 συνολικά τεστ και βρέθηκαν επτά (7) θετικά κρούσματα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, για την αποφυγή συγχρωτισμού θα συνεχίσει τη διενέργεια τόσο αύριο Πέμπτη, 24/12 όσο και καθημερινά από τη Δευτέρα 28 έως και την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00 δειγματοληπτικό έλεγχο μέσω της μεθόδου drive through σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

Με δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον ΕΟΔΥ και το προσωπικό του, για τον αγώνα κατά της πανδημίας που δίνει καθημερινά,  ενώ προέτρεψε τους δημότες «να μεταβούν στο χώρο της εμποροπανήγυρης και να υποβληθούν με ασφάλεια, δωρεάν, σε γρήγορο τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού».

Η όλη διαδικασία, διενεργείται με την συνδρομή – επιτήρηση της Δημοτικής Αστυνομίας.