Συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου Κατερίνης με την Google – Νέο σεμινάριο ψηφιακών δεξιοτήτων την Παρασκευή 19/4/19 στην Πέτρα Ολύμπου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο “η Λόκοβη

Πολιτική Πολιτισμός

Συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου Κατερίνης με την Google

Νέο σεμινάριο ψηφιακών δεξιοτήτων την Παρασκευή 19/4/19 στην Πέτρα Ολύμπου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο “η Λόκοβη”

Σάββας Χιονίδης: «Σε συνέχεια των δράσεων που ξεκινήσαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο με την Google, οργανώνουμε ακόμη ένα Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων στο πλαίσιο του προγράμματος “Grow Greek Tourism Online”, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στην Πέτρα Ολύμπου. Η καινοτομία και ο τουρισμός απαιτούν στρατηγική σύνδεση και δημιουργικότητα. Παράλληλα, όραμα, συνεργασία, εξωστρέφεια και ευελιξία. Οφείλουμε χωρίς να έχουμε ιδιαίτερα μεγάλα κεφάλαια με όχημα την καινοτομία να αξιοποιούμε τα κεφάλαια που έχουν επενδυθεί σε διάφορες περιοχές,  για ένα νέο μοντέλο τουρισμού και πιστεύουμε ότι μπορεί να προκύψει το κοινωνικό πλεόνασμα, οι κοινωνικές υπεραξίες στις τοπικές κοινωνίες για να κρατήσουν τον κόσμο στον τόπο του. Έχουν επενδυθεί πολλά σε κατοικίες, σε μικρά ξενοδοχεία, υπάρχει ένας πλούτος που μας έδωσε η ίδια η φύση και χρησιμοποιώντας τα νέα εργαλεία θα μπορέσουμε με μικρό κόστος να υλοποιήσουμε σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα».

Την Παρασκευή 19 Απριλίου οι online advisors της πρωτοβουλίας Google Grow Greek Tourism Online θα βρίσκονται στην περιοχή της Πέτρας Ολύμπου του Δήμου Κατερίνης. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιήσουν δωρεάν εκπαιδεύσεις ψηφιακών δεξιοτήτων για να αξιοποιήσετε τα εργαλεία του διαδικτύου, αλλά και να τοποθετήσετε την επιχείρησή σας στους χάρτες και στην αναζήτηση της Google.

Σε ποιους απευθύνεται η εκπαίδευση;

Οι συναντήσεις απευθύνονται σε επιχειρηματίες τουριστικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεις που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.

Τι περιλαμβάνουν οι συναντήσεις;

1.            Την ενημέρωση γύρω από ‘Βασικά εργαλεία για τη βελτίωση της διαδικτυακής παρουσίας όλο το χρόνο’

2.            Τη δημιουργία ή ενημέρωση του λογαριασμού Google My Business (περισσότερα: https://www.google.gr/business/)

Πόσο θα διαρκέσει η συνάντηση;

Η συνάντηση θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα, ανάλογα με τις ανάγκες

Δήλωση Συμμετοχής: http://bit.ly/GoogleKaterini

Μετά την υποβολή της αίτησης, ένας εξειδικευμένος συνεργάτης της Google απο το Grow Greek Tourism Online θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί τόσο κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Kεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων όλο το χρόνο. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το g.co/greektourism ή στείλτε e-mail στο centralmacedonia@ggto.gr.