Κατερίνη-Παραδίδονται αύριο τα σχολικά είδη στα 63 παιδιά του 6θέσιου Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου που έχει πληγεί από τον σεισμό.

Κοινωνία

Χθες, Τετάρτη 10 Μαρτίου, στις 12:00 το μεσημέρι παραδόθηκαν στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης τα σχολικά είδη για τα 63 παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου Τυρνάβου το οποίο έχει πληγεί από τον καταστροφικό σεισμό της προηγούμενης εβδομάδας.

Μετά από συνεννόηση με τον διευθυντή του σχολείου κ. Γρηγόρη Λέτσιο η παράδοση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, στις 13:30 στο Δαμάσι από εκπροσώπους της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Τα σχολικά είδη επέλεξε η ομάδα εκπαιδευτικών η οποία κάθε χρόνο οργανώνει τη διάθεση σχολικών ειδών σε οικογένειες του νομού μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Το κόστος των σχολικών ειδών ανήλθε στο ποσό των 1.306,34€ το οποίο καλύφθηκε από δωρεές που προσέφεραν 54 συμπολίτες μας. Το τιμολόγιο αγοράς και η αναλυτική κατάσταση των δωρεών είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ”.

Με την ανακοίνωση αυτή ολοκληρώνεται η πρωτοβουλία στήριξης των σεισμόπληκτων συμπολιτών μας.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας και την εκπαιδευτική κοινότητα για τη συνεργασία και στήριξη της προσπάθειας αυτής.

Ολες και όλους εσάς που συνδράματε έμπρακτα προσφέροντας κάποιο χρηματικό ποσό, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της ομάδας.