Τι απαντούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι στα ερωτήματα που θέσαμε «Λίγα λόγια και σταράτα με την Εύη»

Πολιτική

Συνέντευξη με Υποψηφίους Δημάρχους Κατερίνης «Λίγα Λόγια & Σταράτα με την Εύη». Υποβάλαμε 6 ερωτήσεις, τις ίδιες, στους 7 υποψηφίους Δημάρχους Κατερίνης και τους ζητήσαμε να μας απαντήσουν , σε όσες θέλουν, σύντομα, με κάθε απάντηση να μην ξεπερνά αυστηρά τις 50 λέξεις. 
Κάθε ημέρα θα δημοσιεύουμε τις απαντήσεις όλων σε κάθε ερώτηση, εσείς διαβάζετε και συγκρίνετε. Δεν μας απάντησαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κ. Κουκοδήμος, Θ. Λιακόπουλος. Γ. Νταντάμης και Σ. Χιονίδης.

Η 4η   ερώτηση που θέσαμε είναι:  Ποιο είναι το χειρότερο σημείο της πόλης που θα απέφευγες να δει ένας φιλοξενούμενος σου; 

Ευγένιος Παπαδόπουλος: Θέση επαρκούς συμμετοχής στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να καθορίσει θετικά η “ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” τις εξελίξεις στον τόπο μας!

 Νίκος Τσουπέης: Το μοναδικό αξιόλογο σημείο, τόσο από αρχιτεκτονικής πλευράς όσο και από ιστορικής απόψεως, μιας και εκεί βασανίζονταν οι Έλληνες αγωνιστές της Αντίστασης από του Γερμανούς, ήταν η επονομαζόμενη βίλα του Θωμαϊδη, η οποία γκρεμίστηκε στο όνομα του κέρδους για να κατασκευαστεί στη θέση της μια άχαρη πολυκατοικία με ισόγειο super market, γκρεμίζοντας και ένα μέρος της ιστορίας των λαϊκών αγώνων αυτού του τόπου. Σε αντίθεση με τα αξιοθέατα και τις ομορφιές που παρουσιάζει συνολικά ο Νομός μας. Πιστεύω, όμως μια όμορφη πόλη είναι η πόλη που δεν έχει φτώχεια, ανεργία, που οι δημότες νιώθουν ασφαλείς και χαίρονται τη ζωή, έχοντας όλα τα απαραίτητα αγαθά και υλικά για να καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες τους. Σε συνέχεια των παραπάνω συλλογισμών θα κατέληγα, για να απαντήσω και στην ερώτηση σας, ότι το ομορφότερο θα ήταν όχι ένα σημείο ή ένα κτίριο αλλά οι ευτυχισμένοι, ασφαλείς, ίσοι, με δικαιώματα κάτοικοι της.

Δημήτρης Κεραηλίδης: Την ψυχή ενός κακού Κατερινιώτη.