Οι νέοι πρόεδροι των Οργανισμών και των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Κατερίνης

Κοινωνία

 Πρόεδρος  της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Κατερίνης (ΔΕΥΑΚ) αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Συμεωνίδης.

Πρόεδρος στο Διοικητικό συμβούλιο Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης ο κ. Κωνσταντίνος Φιλοκώστας με αντιπρόεδρο τον κ. Χρήστο Λάζο.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης ο κ. Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος και αντιπρόεδρος ο κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Προέδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Κατερίνης (ΔΕΕΕΚ)  η κα Χαρισσοπούλου Στεργιανή και αντιπρόεδρος ο κ. Γεώργιος Τσαχουρίδης.

 Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κατερίνης (ΔΗΚΕΔΗΚ), ο κ. Στέργιος Μπουσνάκης και αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτρης Ζησιμόπουλος

 Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ του Δήμου «Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης» (ΔΩΚ), Πρόεδρος ορίζεται ο κ.  Αναγνώστου Αθανάσιος και αντιπρόεδρος η κα Αθανασάκη Άννα.

Προέδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ του Δήμου «Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Δήμου Κατερίνης» (ΟΠΠΑΠ), ο κ. Τσιαλός Γεώργιος, αντιπρόεδρος ο κ. Πεϊδης