O Δημήτρης Μορφακίδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών δήμου Κατερίνης παραδίδει τη σκυτάλη στον Γιάννη Νταντάμη – “Ο δρόμος ήταν δύσκολος, μοναχικός πολλές φορές, σκληρός”

Κοινωνία

Με ανάρτηση του στα social media ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Κατερίνης Δημήτρης Μορφακίδης ανακοίνωσε αυτό που όλοι λίγο πολύ γνωρίζαμε. Την αλλαγή του πόστου από την αντιδημαρχία την οποία αναλαμβάνει ο Γιάννη Νταντάμης. Ο κ. Μορφακίδης θα συμμετέχει πλέον ως μέλος στο Διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑ Κατερίνης.

Η ανάρτηση του κ. Μορφακίδη

Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση και περίσσια περηφάνια, για τη νέα διοίκηση του δήμου Κατερίνης, για το γεγονός ότι κλήθηκα κι εγώ για τους 18 πρώτους δύσκολους μήνες να βάλω το δικό μου λιθαράκι, τη δική μου πινελιά, ως αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών αναλαμβάνοντας μια ιδιαιτέρως δύσκολη και κρίσιμη κατάσταση, τόσο λόγω των όσων παραλάβαμε όσο και λόγω της πανδημίας η οποία ακόμη και σήμερα επικρατεί.

Ο δρόμος ήταν δύσκολος, μοναχικός πολλές φορές, σκληρός. Έπρεπε να προχωρήσουμε – και το κάναμε – σε τομές, οι οποίες δεν είχαν γίνει εδώ και χρόνια. Έπρεπε και οφείλαμε να το κάνουμε, να προχωρήσουμε ακόμη κι όταν τριγύρω μας μερικοί προσπαθούσαν να υψώσουν τοίχο.Με αυτούς όλους δεν ασχολήθηκα ποτέ. Ασχολήθηκα μόνο με τη δουλειά μου και με τα προβλήματα του κόσμου που επέλεξε τον δήμαρχό μας τον Κώστα τον Κουκοδήμο για να λύσει τα επί χρόνια, άλυτα προβλήματά του.

18 μήνες ήταν αρκετοί για να δώσω το στίγμα μου. Η ώρα των αλλαγών όμως έφτασε και εγώ παραδίδω την Οικονομική Υπηρεσία πιο ισχυρή πιο δυνατή.

Πολλές ευχαριστίες σε ολους και ολες εσας,στους καταπληκτικους γονείς μου, στην υπέροχη γυναίκα μου Στέλλα και στα παιδιά μου. Μα κυρίως στο δήμαρχο της πόλης, για όσα μου ανέθεσε, εύκολα ή δύσκολα.

Στο συνάδελφο Γιάννη Νταντάμη θα ευχηθώ καλή επιτυχία. Είναι ένα ικανότατο στέλεχος της διοίκησής μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Θα είμαι δίπλα του, όπως και σε κάθε συνάδελφο, όταν κι όποτε με χρειαστεί !!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς !!!