Επίσκεψη του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας, Α. Χαριστέα στην Αντιπεριφερειάρχη Σ. Μαυρίδου

Κοινωνία

Συνάντηση Εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κας Σοφίας Μαυρίδου με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κο. Άγγελο Χαριστέα. Μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και αγαστής συνεργασίας, συζητήθηκαν θέματα τεχνολογιών πληροφορικής, επικοινωνιών & ψηφιακής διακυβέρνησης, με στόχο την πλήρη αναβάθμιση των διοικητικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και των παρεχομένων προς τους πολίτες υπηρεσιών.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την εποικοδομητική συνάντηση που έλαβε χώρα δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είχα την χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου τον φίλο και συνάδελφο Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας μας Άγγελο Χαριστέα, κορυφαίο αθλητή και πρωταγωνιστή του ποδοσφαιρικού θαύματος του Euro 2004. Συζητήσαμε για θέματα τεχνολογιών πληροφορικής, επικοινωνιών & ψηφιακής διακυβέρνησης με σκοπό την πλήρη αναβάθμιση των διοικητικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και των παρεχομένων προς τους πολίτες υπηρεσιών. Συνεχίζουμε δυναμικά τα βήματά μας στην κατεύθυνση του  ψηφιακού μετασχηματισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που έχει χαράξει ο Περιφερειάρχης μας Απόστολος Τζιτζικώστας με λύσεις πρακτικές για τον πολίτη και τις επιχειρήσεις και με δυναμική για τους αναπτυξιακούς τομείς σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα».