ΕΛ.ΑΣ: Διοικητική έρευνα για όσα έγιναν με οπαδούς στο Νέο Κεραμίδι Πιερίας

Αθλητικά Κοινωνία

Διοικητική έρευνα για όσα συνέβησαν έξω από το δημοτικό γήπεδο στο Νέο Κεραμίδι Πιερίας την περασμένη Κυριακή, μεταξύ αστυνομικών και οπαδών σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, έχει διαταχθεί από την ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με την Ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το δημοσιότητα αστυνομικοί ήλθαν σε αντιπαράθεση με άτομα που βρισκόταν στο γήπεδο, καθώς έπρεπε να απομακρυνθούν λόγω των μέτρων προστασίας. Στα επεισόδια συνελήφθησαν ένας 58χρονος και ο 29χρονος γιος του, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κατερίνης, επειδή επικαλέστηκαν αδιαθεσία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

“Ανακοινώνεται ότι από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 11 Απριλίου 2021 στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου Ν. Κεραμιδίου Πιερίας”

Στο γήπεδο της περιοχής διεξαγόταν ο αγώνας για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μεταξύ του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου και του Ηρακλή Λάρισας.