Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ Α.Ε. – Εντατικοποιούνται οι εργασίες επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου

Κοινωνία

Η πορεία των έργων επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Κατερίνης, τέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ ΑΕ Μάριο Τσάκα.

Η προγραμματισμένη συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν όλα τα θέματα που σχετίζονται με την εντατικοποίηση των εργασιών, το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, καθώς και ζητήματα συνεργασίας των υπηρεσιών του Δήμου με την Επιχείρηση Δικτύων Αερίου.

Ήδη στην πόλη της Κατερίνης έχουν ξεκινήσει οι εργασίες επέκτασης δικτύου, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι εργασίες θα ενταθούν τους θερινούς μήνες με στόχο εντός 2 ετών το φυσικό αέριο να αποτελεί βασική εναλλακτική επιλογή θέρμανσης για οικίες, καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης.

Ο κος Κουκοδήμος ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ ΑΕ Μάριο Τσάκα για την συνεργασία, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Κατερίνης παρακολουθεί με ενδιαφέρον την εξέλιξη των εργασιών. «Η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη αποτελεί χρόνιο αίτημα των δημοτών. Μέρα με τη μέρα το έργο υλοποιείται, το δίκτυο επεκτείνεται. Η συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου με την ΔΕΔΑ είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Πρόθεσή μας ήταν και παραμένει, να διευκολύνουμε με κάθε τρόπο την ταχύτερη υλοποίηση του έργου, που θα ωφελήσει τους δημότες οικονομικά και παράλληλα θα μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τη ΔΕΔΑ, ώστε να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα τυχόν ζητήματα που θα προκύψουν. Ο στόχος είναι οι εργασίες να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατόν», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης, καθώς και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι καταναλωτές μπορούν αφενός να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.deda.gr και αφετέρου να απευθύνονται στη Γραμματεία του Δημάρχου Κατερίνης.