Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Κοινωνία

Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου συναντήθηκε, το πρωί της Δευτέρας 24 Μαΐου, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, κ. Γεώργιος Βαρδακώστας συνοδευόμενος από τον  καθηγητή του Σχολείου κ. Λάζαρο Τσορμπατζίδη.

Ο Διευθυντής κ. Βαρδακώστας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το έμπρακτο ενδιαφέρον της για όλες τις δράσεις του Σχολείου και για τη σημαντική στήριξη που επιδεικνύει για την καλύτερη λειτουργικότητα του.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου εξέφρασε τη βούλησή της να συνεχιστεί η διαχρονικά στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας  θα συνεχίσει να υποστηρίζει το πολυσχιδές έργο του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στην κατεύθυνση προώθησης και διάδοσης της μουσικής παιδείας.

Παράλληλα η  κα Μαυρίδου  εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών και των μαθητών που με μεράκι, ζήλο, επαγγελματισμό και σοβαρότητα επιτυγχάνουν ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα που διακρίνεται για την ποιότητα, την αρτιότητα  και τα πολλαπλά οφέλη στην ψυχή και στο πνεύμα  σε μία αγνή προσπάθεια ανάδειξης της παιδαγωγικής αξίας της μουσικής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι κ.κ. Βαρδακώστας και Τσορμπατζίδης δώρισαν στην Αντιπεριφερειάρχη δύο ξεχωριστά δώρα, το ημερολόγιο-ατζέντα 2021 του Μουσικού Σχολείου, την παραγωγή του οποίου χρηματοδότησε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας καθώς και το καλαίσθητο αναμνηστικό που φιλοτέχνησαν οι μαθητές για την εορταστική επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Κλείνοντας, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Περιφερειάρχης μας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας κι εγώ προσωπικά ως Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας θα είμαστε πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Μουσικού Σχολείου αλλά και όλων των σχολείων του νομού μας, που προάγει την παιδεία, την αλληλεγγύη, το ήθος και το ταλέντο των μαθητών του τόπου μας».