Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Κοινωνία

Η Αντιπεριφερειάρχης  Πιερίας  κα  Σοφία Μαυρίδου, υποδέχθηκε, την Τρίτη 25 Μαΐου, τον  νέο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμά Μπαχαράκη, στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν η κα Φλώρα Σορώτου,  Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και ο κ. Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος,  Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Μαυρίδου συνεχάρη τον κ. Μπαχαράκη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, επισημαίνοντας την ανάγκη διαρκούς συνεργασίας για την ενίσχυση και αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κα Μαυρίδου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη της εκπαίδευσης θέματα που αφορούν τον τομέα της παιδείας και την εκπαίδευση γενικότερα, ενώ  ανταλλάχθηκαν  απόψεις στην κατεύθυνση της ομαλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων και στη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στον νομό Πιερίας.

Από όλες τις πλευρές τονίστηκε η εξαιρετική συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας που υπάρχει ήδη προς όφελος των μαθητών και των εκπαιδευτικών  της Πιερίας.

Τέλος, συζητήθηκαν και διάφορα λειτουργικά θέματα, που άπτονται της συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της οποίας οι δυο πλευρές βρίσκονται ήδη και θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, κατά τη διάρκεια του διανυόμενου σχολικού έτους αλλά και μετά την έναρξη του νέου.

  «Ως Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε αγαστή συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, τις Σχολικές Επιτροπές των τριών Δήμων και όλες τις σχολικές μονάδες του νομού μας καταβάλλουμε άοκνες και ουσιαστικές προσπάθειες υποστήριξης προς τα σχολεία μας με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία τους και γενικά την καλύτερη λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας, προς όφελος των μαθητών και των οικογενειών τους», δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Σοφία Μαυρίδου.