Το Επιμελητήριο Πιερίας ξεκινά μεγάλη διαφημιστική καμπάνια σε τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας

Τουρισμός

Με τη φιλοξενία τηλεοπτικού σποτ σε σταθμούς εθνικής εμβέλειας κορυφώνονται οι στοχευμένες προωθητικές ενέργειες του Επιμελητηρίου Πιερίας που στόχο έχουν την ανάδειξη του πολύπλευρου τουριστικού προϊόντος του νομού και την προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού. 

Στο πλαίσιο αυτό το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας, ομόφωνα, ενέκρινε τη πρόταση για μεγάλη διαφημιστική καμπάνια ενόψει του φετινού κρίσιμου καλοκαιριού. 

“Η δυναμική της τηλεόρασης είναι αναμφισβήτητη.  Γι΄ αυτό και ως Επιμελητήριο Πιερίας αξιοποιούμε τη διεισδυτικότητα και την επιδραστικότητα του συγκεκριμένου μέσου προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον τόπο μας, στεκόμαστε δίπλα στους επαγγελματίες του τουρισμού-και όχι μόνο-με μία “γενναία” επένδυση σε διαφημιστική προβολή, μέσα από τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.  Μέσω της συγκεκριμένης καμπάνιας η Πιερία θα “παίξει” παντού, σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μια ιδανική επιλογή διακοπών ακόμη και σε εκείνους που παραδοσιακά δε μας επιλέγουν. Αυτούς θέλουμε να προσεγγίσουμε, σε αυτούς θέλουμε να παρουσιάσουμε την τουριστική μας πρόταση”, ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. 

Μάλιστα, όπως σημείωσε, το Επιμελητήριο εξασφάλισε, μέσω της συμφωνίας με τους τηλεοπτικούς σταθμούς, την προβολή της διαφήμισης στις prime time ζώνες και εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών, αυξάνοντας το ποσοστό απήχησης στους τηλεθεατές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλεοπτική καμπάνια χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Επιμελητήριο Πιερίας και αποτελεί συνέχεια της διαδικτυακής προβολής που ξεκίνησε πέρυσι προκαλώντας αίσθηση και έχοντας τεράστια απήχηση στους χρήστες τους διαδικτύου σύμφωνα με τα μετρήσιμα στοιχεία που παρουσιάστηκαν. 

INFOKIOSK και στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη

Μετά την επιτυχημένη εγκατάσταση και λειτουργία του infokiosk στο δήμου Δίου-Ολύμπου, το Επιμελητήριο Πιερίας προχωρά στην αγορά ενός αντίστοιχου διαδραστικού περιπτέρου και στο δήμο Κατερίνης. 

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ του Επιμελητηρίου έλαβε ομόφωνη απόφαση για την αγορά ενός αντίστοιχου infokiosk το οποίο θα εγκατασταθεί στην Πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο της Κατερίνης. 

Πρόκειται για σταθμό πληροφόρησης υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής που προκαλεί το ενδιαφέρον του επισκέπτη να το προσεγγίσει και κατ’ επέκταση να το συμβουλευτεί με δυνατότητα σύνδεσης και φόρτωσης της πληροφορίας που διαθέτει μέσω των έξυπνων κινητών τηλεφώνων. 

Το infokiosk θα διαθέτει πληροφορίες που αφορούν προορισμούς, καταλύματα, αξιοθέατα κ.α με δυνατότητα αναβάθμισης και εμπλουτισμού των πληροφοριών.