Συναντήσεις του δημάρχου Κατερίνης με τα Συμβούλια Κοινοτήτων Κούκου και Νέας Τραπεζούντας

Κοινωνία

Διαδοχικές συναντήσεις με τα Συμβούλια Κοινοτήτων Κούκου και Νέας Τραπεζούντας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Γιώργος Νταντάμης, ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Κυριακίδης και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Τερζίδου.

ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΚΟΥ

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Κούκου Γιάννης Μακρίδης και τα μέλη της κοινότητας καλωσόρισαν το Δήμαρχο και αναφέρθηκαν στις προτεραιότητες και τα έργα που έχουν υλοποιηθεί όσο και σε παρεμβάσεις που πρέπει να προγραμματιστούν το προσεχές διάστημα.

Τα θέματα της υδροδότησης και τα έργα που υλοποίησε η δημοτική αρχή για την αντιμετώπιση τους αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης. Ο κ. Κουκοδήμος ενημέρωσε το συμβούλιο πως ήδη έχει ενταχθεί το έργο της προμήθειας και τοποθέτησης προκατασκευασμένης δεξαμενής ύδρευσης για την Τοπική Κοινότητα από τη ΔΕΥΑΚ, ενώ έχει δρομολογηθεί και η διαδικασία για την υπογραφή της σύμβασης με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την  Ανόρυξη Γεώτρησης για τη Συμπληρωματική Ύδρευση της Τ.Κ. Τριλόφου του Δήμου Κατερίνης που θα καλύψει και τις ανάγκες ύδρευσης του Κούκου. 

ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ

Ακολούθησε συνάντηση με το Συμβούλιο Κοινότητας Ν.Τραπεζούντας, όπου το Δήμαρχο καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Τ.Κ.  Κώστας Αντωνίου και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου θέτοντας τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις βελτίωσης και αποκατάστασης στην αγροτική οδοποιία, ενώ για τον τομέα της ύδρευσης σημείωσε ότι η τοποθέτηση της δεξαμενής ύδρευσης στην κοινότητα Τριλόφου, θα λειτουργήσει βοηθητικά στην εξόρυξη της νέας υδρευτικής γεώτρησης με μελέτη που έκανε η ΔΕΥΑΚ και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, «ώστε να υπάρξει οριστική λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας Νέας Τραπεζούντας και Κούκου αντίστοιχα».

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Κατερίνης τόνισε: «Η διαχείριση της πανδημίας, οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε όλοι, αλλά και οι ανάγκες που προέκυψαν έναν και πλέον χρόνο, ίσως άλλαξαν το σχεδιασμό μας αλλά ελπίζουμε ότι με την επιστροφή μας στην κανονικότητα θα συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά.

Θέλουμε τη συνεργασία, θέλουμε το διάλογο, θέλουμε τη βοήθεια σας γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και κάποια από αυτά χρόνια. Είμαι βέβαιος όμως ότι αν υπάρχει καλή θέληση και υπομονή θα πετύχουμε πολλά».