Έγκλημα στην Κατερίνη- Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη του 58χρονου – Τον έδεσε στο σπίτι και τον πυροβόλησε έξω από τα κοιμητήρια

Κοινωνία

Συνελήφθη χθες (16 Ιουνίου 2021) στην Πιερία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας ημεδαπός άνδρας, για ανθρωποκτονία 45χρονου ημεδαπού, που έγινε προχθές τα ξημερώματα στην Πιερία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς συναντήθηκε στο σπίτι του με τον 45χρονο και μετά από διένεξη για προσωπικές διαφορές, τον χτύπησε και τον έδεσε με σχοινί.

Στη συνέχεια τον μετέφερε με όχημα εξωτερικά των κοιμητηρίων του Δημοτικού Διαμερίσματος Καλλιθέας, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και αφού τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό έβαλε φωτιά. 

Σε έρευνες που έγιναν στην οικία του συλληφθέντα και στον χώρο που βρέθηκε η σορός, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 8 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 110 εκατοστών,
  • 324,6 γραμμάρια κάνναβης και 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης,
  • 79 γραμμάρια ελαίου κάνναβης (χασισέλαιο),
  • 12 ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
  • 2 μαχαίρια, καθώς και
  • τμήμα σχοινιού, είδη ένδυσης και ένα δοχείο με εύφλεκτο υγρό.

Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησε ο συλληφθείς.

Στον χώρο που βρέθηκε η σορός μετέβησαν αρμόδια συνεργεία του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.