Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας – Γ. Τζήμας: “Τιμούμε τον μόχθο, τον αγώνα, την αυταπάρνηση και ενίοτε τη θυσία τους”

Κοινωνία

Οι απόστρατοι της ΕΛ.ΑΣ, τιμήθηκαν σήμερα, εορτή των Αγίων Πάντων, στην καθιερωμένη “Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκαν εκδηλώσεις προς τιμήν των αποστράτων με σκοπό την αναγνώριση της προσφοράς τους καθώς και για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικού προσωπικού.

Στην Κατερίνη, στον Ι.Ν. Θείας Αναλήψεως τελέστηκε δοξολογία και ακολούθησε η ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Διευθυντής Αστυνομίας Πιερίας

Όπως ανέφερε στη δήλωση του ο Διευθυντής Αστυνομίας Πιερίας, Ταξίαρχος κ. Γιώργος Τζήμας, η σημερινή ημέρα έχει καθιερωθεί ως ημέρα Τιμής για τους Απόστρατους του Σώματος, ως αναγνώριση της εθνικής και κοινωνικής προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας. “Τιμούμε σήμερα όλους εκείνους που με το μόχθο, τον αγώνα, την αυταπάρνηση και την θυσία τους ενίοτε, επέτρεψαν σ΄εμάς τους νεότερους να είμαστε περήφανοι που τους διαδεχτήκαμε, σ΄αυτή την κοπιώδη επαγγελματική διαδρομή. Εκ μέρους όλων των συναδέλφων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θέλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας για το έργο και τις παρακαταθήκες που μας άφησα καθώς και για την συνδρομή που εξακολουθούν να παρέχουν στο Σώμα και την κοινωνία”, ανέφερε ο κ. Τζήμας.