Συγχαρητήριo μήνυμα Φώντα Μπαραλιάκου στους αθλητές του Αρχελάου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής πάλης παίδων

Αθλητικά

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους διοικητικούς. παράγοντες, το προπονητικό επιτελείο και φυσικά στους παλαιστές του Αρχέλαου Κατερίνης για την ανάδειξή τους σε Πρωταθλητές Ελλάδας για 2η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά. 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης που έγινε στα Κάτω Πορόϊα Σερρών, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, οι αθλητές του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό, συγκεντρώνοντας την απαιτούμενη βαθμολογία ώστε να φέρουν το Κύπελλο στην Πιερία μας! 

Οι διακριθέντες και διαγωνιζόμενοι αθλητές μαζί με τους προπονητές τους, Σάββα Τσεντίδη και Κώστα Ταμό, απέδειξαν πως παρά τα προσκόμματα της πανδημίας, με σωστή και μεθοδική δουλειά κατάφεραν να προετοιμαστούν κατάλληλα έστω και αν το διάστημα ήταν σύντομο.

Το άθλημα της πάλης μας έχει χαρίσει σπουδαίες επιτυχίες και είμαι βέβαιος πως ο Αρχέλαος και οι αθλητές του θα μας  προσφέρουν σύντομα νέες επιτυχίες και συγκινήσεις. 

Και πάλι πολλά συγχαρητήρια και εις ανώτερα!