Κατερίνη: Το οικογενειακό δράμα των δυο αδελφών και το έγκλημα με το λουρί της τσάντας

Κοινωνία

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία τις εξελίξεις του εγκλήματος στην Κατερίνη, όπου μία 75χρονη -για άγνωστη αιτία- στραγγάλισε με λουρί γυναικείας τσάντας την 73χρονη αδελφή της.

Το έγκλημα τελέστηκε λίγο μετά τα ξημερώματα στο σπίτι όπου διέμεναν οι δύο αδελφές, σε οικισμό έξω από την Κατερίνη. Η 75χρονη συνελήφθη επί τόπου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η κατηγορούμενη δεν συνεργάζεται με τις Αρχές. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή συγγενικό τους πρόσωπο που μένει στην ίδια γειτονιά και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για τον ανιψιό των ηλικιωμένων γυναικών, ο οποίος -αφού άκουσε φωνές από το σπίτι τους- και μετέβη να δει τι συνέβη.

Στο σημείο της δολοφονίας προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού.