ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ΝΕ Πιερίας: Επίσκεψη στελεχών του κόμματος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Πολιτική

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο διοικητής  των Υπηρεσιών της Πιερίας  πυρ/χος Πατσιαλής Παναγιώτης, ο διοικητής  Π.Υ Κατερίνης αντί/πυραρχος Κραγιόπουλος Δημήτρης, , ο συντονιστής της ΝΕ  του κόμματος στην Πιερία Χατζηϊωαννίδης  Κώστας, ο  υπεύθυνος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της ΝΕ, μέλος της νομαρχιακής επιτροπής και π. βουλευτής Τσαμακλής Χαρίλαος, ο υπεύθυνος του τμήματος  Οικονομικής Πολιτικής της ΝΕ και μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Γκούνας Σωτήρης, το μέλος της ΝΕ Ρεμπατσιός  Άρης  και εκπρόσωπος του γραφείου της βουλεύτριας κας. Μπέττυ Σκούφα.

Εγινε ενημέρωση για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των πυροσβεστικών υπηρεσιών στο νομό μας.

Συζητήθηκε ο κίνδυνος των δασικών πυρκαγιών στις δασικές εκτάσεις της περιοχής μας που με την  ποικιλία των  ευαίσθητων οικοσυστημάτων αυτών και σε συνδυασμό με τις κλιματολογικές συνθήκες και την κλιματική κρίση  χρήζουν αυξημένης ετοιμότητας από τις πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής μας.

Συζητήθηκαν θέματα ορειβατικών διασώσεων.

Επίσης έγινε ενημέρωση – συζήτηση για θέματα που απασχολούν τις πυροσβεστικές υπηρεσίες στον τόπο μας.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  είναι δίπλα στους πυροσβεστικούς υπαλλήλους του νομού μας αναδεικνύοντας και στηρίζοντας μέσω των οργάνων του την ανάγκη ενίσχυσης του έμψυχου και υλικού δυναμικού των υπηρεσιών του τόπου μας,  με νέα οχήματα και καινούργιο τεχνολογικό εξοπλισμό,  την εντοπιότητα για την μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  υποστηρίζει και ενισχύει τις δράσεις των πολιτών της Πιερίας που σε συνεργασία με την ΠΥ συμβάλλουν σημαντικά στην φύλαξη των δασών της περιοχής από τον κίνδυνο πυρκαγιάς και στην άμεση και έγκαιρη επέμβαση της ΠΥ σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.