Β. Κικίλιας: Συμφωνία με την Transavia για 50% αύξηση των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων σε σχέση με το 2019 για την επόμενη σεζόν – Η Σκιάθος νέος προορισμός της εταιρείας

Τουρισμός

Στο πλαίσιο των επαφών του στη διεθνή τουριστική έκθεση Top Resa στο Παρίσι, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της αεροπορικής εταιρείας Transavia, Nathalie Stubler και τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Nicolas Henin.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συμφωνήθηκε η αύξηση κατά 50% σε σύγκριση με το 2019 των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων για ελληνικούς προορισμούς. Συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα επέκτασης των δρομολογίων της εταιρείας καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Ο Υπουργός Τουρισμού ευχαρίστησε τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας για τη σταθερή και αυξανόμενη εμπιστοσύνη της Transavia στους ελληνικούς προορισμούς, στους οποίους προστίθεται πλέον και η Σκιάθος.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Κικίλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Transavia για τη σταθερή και διαρκώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη που δείχνει σε προορισμούς της χώρας μας.

Η CEO της εταιρείας μάς ενημέρωσε ότι την επόμενη σεζόν προσδοκά σε αύξηση 50% των αφίξεων σε σχέση με το 2019, καθώς και την προσθήκη της Σκιάθου ως νέου προορισμού της εταιρείας.

Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για το 2022. Όμως, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και στη δυνατότητα να υποστηρίξουμε χειμερινούς προορισμούς, καθώς και τον θεματικό τουρισμό.

Με μία σταθερή πολιτική βελτίωσης της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος, με διεύρυνση των τουριστικών προορισμών, προσδοκούμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο ευνοϊκό προσδίδοντας μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στη χώρα μας».