Πιερίδες Μούσες: Η πρώτη νίκη δείχνει το δρόμο

Αθλητικά

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» είπε η  πρόεδρος του Α.Ο.Γ. «Πιερίδες Μούσες» εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα του φετινού πρωταθλήματος. Και είναι πολλαπλή η ικανοποίηση για όλη την οικογένεια των Πιερίδων Μουσών, αφού κατάφεραν μετά από πολύ καιρό αποχής και απραξίας, λόγω κορονοϊού, να συνθέσουν ένα αξιόμαχο σύνολο αθλητριών που έδειξε πως μπορεί να πετύχει το «Δέκα το καλό»!

Οι έμπειρες παίχτριες από τον βασικό κορμό της ομάδας, αλλά και η ενίσχυση με μεταγραφές επίσης έμπειρων αθλητριών, διαμόρφωσαν ένα ασφαλές πεδίο για να ενθαρρυνθούν και να δείξουν θετικά και ελπιδοφόρα στοιχεία οι αθλήτριες που εντάχθηκαν από την Ακαδημία των Πιερίδων Μουσών.

Η ομάδα πέρασε από τη δοκιμασία της 1ης αγωνιστικής απρόσμενα θετικά και εύκολα και αυτό ήταν αποτέλεσμα μιας δύσκολης προσπάθειας που δεν σταμάτησε την περίοδο της πανδημίας, αλλά και εντάθηκε το τελευταίο τρίμηνο. Διοίκηση, προπονητική ομάδα, αθλήτριες, γονείς, μέλη και φίλοι, που είναι κοντά στην ομάδα, έχουν όλοι μερίδιο συμβολής στο θετικό ξεκίνημα.

Η σύνθεση της ομάδας στον πρώτο αγώνα που έγινε στο Β’ ΔΑΚ την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, με αντίπαλο την νέα ομάδα της Πιερίας Α.Ε Κούκου ήταν:

Μίσχου Παναγιώτα, Καρασταμάτη Ζωή,  Μανωλούλη Ιωάννα, Βογιατζή Κυριακή, Κατσίμπουρα Ολυμπία, Γκούτζα Παναγιώτα, Ζαμπουρίδου Αναστασία, Παπαδοπούλου Σταματία – Θέτις, Λεονταρίτη Αριστέα, Παντέλι Ραφαέλα, Παναγιωτίδου Σωτηρία. Αγωνίστηκαν επίσης Τζιουμέρκα Βάγια, Φουρκιώτη Ελπίδα και Μαγκλάρα Μαρία.

Τα γκολ της ομάδας πέτυχαν: Παπαδοπούλου Σταματία – Θέτις και Παντέλι Ραφαέλα από τρία (3), Μανωλούλη Ιωάννα δύο (2) και Γκούτζα Παναγιώτα, Ζουμπουρίδου Αναστασία από ένα (1).

Η προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα ήδη παρουσίασε στην ομάδα τον απολογισμό του πρώτου αγώνα και ξεκίνησε ο σχεδιασμός και η προετοιμασία για τον 2ο αγώνα που είναι την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, στην Λαμία, με αντίπαλο την ομάδα «ΠΑΣ Λαμία 1964».

Η πρόεδρος του Α.Ο.Γ. «Πιερίδες Μούσες» κ. Παρασκευή Ζιώγα εκ μέρους της διοίκησης έδωσε τα συγχαρητήρια στις παίχτριες για την πρώτη τους θετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και ευχαριστεί τους γονείς, φίλους κ θεατές που έδωσαν το παρών στη γήπεδο, τον πρόεδρο του Άρη Κοκκινοπλητών κο Πρίντζιο Δημήτριο για την άριστη συνεργασία, το γιατρό αγώνα κο Γεώργιο Κόκκινο, το φαρμακείο του Κ. Κουλκουδίνα για τα δωρεάν τεστ, καθώς επίσης και τον διαιτητή με τις βοηθούς του, τον Παρατηρητή Αγώνα  κο Λάζαρο Σιδηρόπουλο. Τέλος ευχαριστεί την διοίκηση και την ομάδα Α.Ε. Κούκου και εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.