Μπάμπης Μπρουσκέλης, πρόεδρος ΔΕΕΠ Πιερίας: “Όλοι οι άνθρωποι είναι ευπρόσδεκτοι στην Οργάνωση, όσοι θέλουν να προσφέρουν, χωρίς να με ενδιαφέρει αν με στήριξαν ή όχι”

Πολιτική

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πιερίας Μπάμπης Μπρουσκέλης για το εκλογικό αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα καθαρό όπως τόνισε σε δηλώσεις του, μια καθαρή εντολή για να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια.

«Νιώθω χαρούμενος για το αποτέλεσμα, ήταν ένα καθαρό αποτέλεσμα μια καθαρή εντολή συνέχισης του έργου που ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, την εκλογική βάση του κόμματος για την ισχυρή στήριξη και εντολή και να τους υποσχεθώ ότι θα στηρίξω στο έπακρο της εντολή τους και το καθήκον που έχω ως πρόεδρος, να  κρατήσω την παράταξη ενωμένη στο νομό Πιερίας».

Όπως τόνισε ο κ. Μπρουσκέλης όλες οι εκλογικές διαδικασίες έχουν τις δυσκολίες τους. Ειδικά οι εκλογές στη νομαρχιακή οργάνωσή είναι ιδιόμορφες  εκλογές, το εκλογικό στρώμα διαμορφώνεται με βάση  ένα σύστημα εγγραφών που υπάρχει, ωστόσο επειδή ο ίδιος έχει σχετική εμπειρία και από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, δεν αντιμετώπισε  ιδιαίτερες δυσκολίες.

Η ενότητα της παράταξης πάνω από όλα

«Είναι προσωπική μου επιδίωξη η ενότητα, διότι είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεις κάθε σου δραστηριότητα και στόχο. Ξεκινάμε με βάση την ενότητα και προχωράμε, χωρίς εξαιρέσεις. Όλοι οι άνθρωποι είναι ευπρόσδεκτοι στην Οργάνωση, όσοι θέλουν να προσφέρουν χωρίς να με ενδιαφέρει αν με στήριξαν ή όχι», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πιερίας.