Δεν τα κατάφερε ο 27χρονος Κατερινιώτης που είχε τραυματιστεί σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά – Έδωσε μάχη για 18 ημέρες

Κοινωνία

Δεν τα κατάφερε και «έφυγε» από τη ζωή ο 27χρονος Κατερινιώτης Αλέξανδρος Γεωργαντάς, που είχε τραυματιστεί σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά στις 17 Οκτωβρίου.

Ο 27χρονος νοσηλευόταν μαζί με έναν 16χρονο, ο οποίος και εκείνος είχε τραυματιστεί, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη. «Το παιδί μου κατέληξε», είπε ο πατέρας του 27χρονου στο protothema.gr. 

Οι άτυχοι θεατές τραυματίστηκαν σοβαρά το απόγευμα της Κυριακής 17 Οκτωβρίου, όταν ένας αναβάτης, που συμμετείχε στον αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που επιχειρούσε άλμα κι έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε κολώνα.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά τους στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του 27χρονου Αλέξανδρου θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης στις 4 μ.μ