Συνάντηση του βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκου με το Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας

Τουρισμός

Μία άκρως γόνιμη συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε με το ΔΣ της Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ Φώντας Μπαραλιάκος. Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του στα social media, κεντρικό θέμα της συζήτησής υπήρξε ο απολογισμός της φετινής καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, οι δράσεις και ο σχεδιασμός για την χειμερινή περίοδο καθώς και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

“Άκουσα με προσοχή τις προτάσεις και τις επισημάνσεις των ανθρώπων του τουρισμού και δεσμεύθηκα να τις μεταφέρω προς τους αρμόδιους υπουργούς, συμβάλλοντας έτσι στην κοινή προσπάθεια, που δεν είναι άλλη από το να έχουμε την επόμενη τουριστική σεζόν περισσότερους επισκέπτες.

Αναφερόμενος, στις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για την δυναμική και στοχευμένη τουριστική προβολή της Πιερίας ως τουριστικού προορισμού κατά την περίοδο του χειμώνα, παρουσίασα στο ΔΣ το Project “PIERIA365” τονίζοντας πως, μέσα από συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων και την αξιοποίηση του Θεματικού Τουρισμού, μπορούμε να αναδείξουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να προσελκύσουμε επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο τόπος μας έχει εξαιρετικούς επαγγελματίες τουρισμού που καθημερινά μοχθούν και εργάζονται για να ανεβάσουν την Πιερία ακόμα πιο ψηλά στις προτιμήσεις των τουριστών. Η συνεργασία μου μαζί τους είναι διαρκής και αδιάλειπτη προκειμένου να προσπερνάμε κάθε εμπόδιο, να ενισχύουμε την τουριστική ταυτότητα του νομού μας και να αναζητούμε βέλτιστες πρακτικές στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος”, αναφέρει ο βουλευτής Πιερίας.