Πιερίδες Μούσες: Δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα του Βόλου

Αθλητικά

Μετά από ένα κακό ημίχρονο ξεκίνησαν δυνατά αλλά δεν πρόλαβαν να ανατρέψουν το σε βάρος τους αποτέλεσμα – Τελικό 2-4.

Ήλθε και η ήττα για τις Πιερίδες Μούσες μετά τις δύο νίκες. Στον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα «Βόλος ΝΠΣ» ξεκίνησαν νωθρά και αδύναμα με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να αξιοποιήσει αυτήν την αδράνεια και να καταφέρει να προηγηθεί στο α’ ημίχρονο με 2-0.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα των Πιερίδων Μουσών κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να κάνει ευκαιρίες. Ακόμη κι όταν «δέχτηκε» δύο ακόμη γκολ φτάνοντας το σκορ στο 0-4, είναι σημαντικό ότι αυτή η ομάδα δεν εγκατέλειψε, δεν έχασε δυνάμεις. Έπαιξε δυνατά και κατάφερε στα τελευταία 20’ λεπτά να βάλει δύο γκολ. Κι όπως ειπώθηκε αν η ομάδα με αυτή τη δυναμική ξεκινούσε τον αγώνα σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν αντίστροφο.

Όμως οι αγώνες έχουν πάντα εν δυνάμει τρία αποτελέσματα, την νίκη που όλοι την θέλουν, την ισοπαλία που βολεύει, αλλά και την ήττα θα πρέπει να προβληματίζει και να ενεργοποιεί δυνάμεις. Να παραδειγματίζει και να προβληματίζει αλλά να μην απογοητεύει. Αντίθετα θα πρέπει  να γεννά πείσμα και θέληση για περισσότερο κόπο και προσπάθεια! 

Αυτή η ιστορική φανέλα των Πιερίδων Μουσών στα 29 χρόνια συνεχών αγώνων σε όλα τα πρωταθλήματα (Γ’ Β’ και Α’ Εθνικές κατηγορίες) μετρά ήττες, αλλά και πολλές νίκες που έρχονται κυρίως μέσα από την συμμετοχή την συλλογική προσπάθεια! Ξέρουν να αγωνίζονται οι Πιερίδες Μούσες και θα το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο! Η φετινή ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις να θέσει στόχους και να τους πετύχει!

Κι όπως είπε και η πρόεδρος κ. Παρασκευή Ζιώγα, σχολιάζοντας τον αγώνα της Κυριακής και όσα διαδραματίστηκαν μέσα κι έξω απ τον αγωνιστικό χώρο: «Η ομάδα μας μπήκε χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο και δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ. Θετικό που έβγαλε αντίδραση και μείωσε το σκορ, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους. Δε γίνεται πάντα να κερδίζουμε, γίνεται όμως να είμαστε αξιοπρεπείς εντός και εκτός γηπέδου, και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Δυστυχώς κάποιοι-ες συνεχίζουν να μειώνουν το Πιερικό ποδόσφαιρο, παίζοντας το σύστημα “Μπαμπούσκα”  και όσο πιο πολύ απλώνονται, άλλο τόσο πιο μικροί να  γίνονται …»

Σ αυτόν τον αγώνα η προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα επέλεξε τις: Μίσχου Παναγιώτα, Παναγιωτίδου Σωτηρία, Πουλη Αλέκα, Κατσίμπουρα Ολυμπία, Λεονταρίτη Αριστέα, Ζαμπουρίδου Αναστασία, Παπαδοπούλου Σταματία-Θετις, Παντέλη Ραφαέλα, Γκούτζα Παναγιώτα, Βογιατζή Κυριακή, Μανωλούλη Ιωάννα. Συμμετείχαν επίσης και η Τζιουμέρκα Βάγια, Καρασταμάτη Ζωή και Κωνσταντινίδου Αθηνά.

Ο επόμενος αγώνας των Πιερίδων Μουσών είναι την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στον Τύρναβο με την τοπική ομάδα Γ.Σ. Τυρνάβου Λέοντας