Κατερίνη – Καμπάνια ενημέρωσης για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του Covid19 από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης – 500 παιδικές μάσκες σε μαθητές και μαθήτριες

Κοινωνία

Καμπάνια ενημέρωση ξεκίνησε από σήμερα η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας “Ο Τόπος μου”, για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του Covid 19 διαθέτοντας παράλληλα 500 παιδικές μάσκες υψηλής προστασίας FPP2 σε μαθητές και μαθήτριες νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων του δήμου Κατερίνης. Όπως αναφέρει η Εθελοντική Ομάδα σε ανάρτηση της, οι μάσκες είναι συσκευασμένες αεροστεγώς και μη μια πλευρά τους φέρουν αυτοκόλλητο μήνυμα για τους γονείς των παιδιών.

Η ανάρτηση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης

Φοράμε μάσκαΠλένουμε χέριαΚρατάμε αποστάσειςΗ Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας “Ο Τόπος μου” ξεκινά από σήμερα καμπάνια ενημέρωσης με θέμα την άμεση τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του Covid19 και διαθέτει 500 παιδικές μάσκες υψηλής προστασίας FPP2 σε μαθήτριες και μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων του Δήμου Κατερίνης.Οι μάσκες είναι συσκευασμένες αεροστεγώς και στη μία πλευρά τους φέρουν αυτοκόλλητο με μήνυμα για τους γονείς των παιδιών.