Αικατερίνεια – Θέατρο Μώ: «Ο κατοικίδιος δράκος – Τα γενέθλια της Θεανώς» ενθουσίασαν τους λιλιπούτειους θεατές

Πολιτισμός

Παρατεταμένο το χειροκρότημα για την – βασισμένη στο πρώτο παραμύθι της σειράς «ο Κατοικίδιος δράκος – Ο Υπερίων και η Θεανώ» της Τίνας Ιωαννίδου – παράσταση της θεατρικής  ομάδα «Παίδες εν Μώ», η οποία  δόθηκε με μεγάλη επιτυχία, το πρωί της Κυριακής 28/11, στο Πνευματικό Κέντρο, στο πλαίσιο των Αικατερινείων.

Μια παράσταση, που ενθουσίασε το κοινό και ιδιαίτερα τους λιλιπούτειους θεατές, οι οποίοι  ταξίδεψαν στο φαράγγι των εκπλήξεων, των ονείρων και της πραγματικότητας με τη μάγισσα Θεανώ και όλους τους πρωταγωνιστές.

Οι συντελεστές

Τη διδασκαλία και επιμέλεια της παράστασης είχε η ίδια η συγγραφέας Τίνα Ιωαννίδου, τη μουσική και το τραγούδι υπογράφουν ο  Βασίλης Τριανταφύλλου και η Μαρία Αλεξανδροπούλου. Στον ήχο και τα φώτα ήταν ο Κοσμάς Χατζηιωαννίδης, τα κοστούμια ήταν της Νίτσας Ξανθοπούλου και της Τίνας Ιωαννίδου, ενώ τα σκηνικά τα επιμελήθηκε όλη η θεατρική ομάδα. Έπαιξαν οι: Μαρία Αλεξανδροπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου, Άννα Κυριακού, Ηλέκτρα Σαμαρά, Κλέλια Γαϊτάνη, Καλλιρρόη Καζαζιάδου, Λάζαρος Αθανασιάδης, Αθηνά Τασχουνίδου, Βίκη Κατρατζή και Αθανασία Νικολάου.