Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης – Α. Στρίμπα: “Σας καλώ να ψηφίσετε την πρόεδρο που είναι δίπλα σας, έχει πρόγραμμα και όραμα” – Το μήνυμα της υπ. προέδρου για την 2η Κυριακή των εκλογών

Επαγγελματίες Κοινωνία

Αγαπητές/οί συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την δυνατότητα που μου δώσατε να είμαι στον δεύτερο γύρο αυτής της εκλογικής διαδικασίας.

Να συγχαρώ τους συνυποψηφίους για τον σοβαρό, έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους και τους συναδέλφους που εκλέχθηκαν στο Δ.Σ., με την πεποίθηση ότι θα προσφέρουν τα μέγιστα. Συγχαρητήρια επίσης στους συναδέλφους που δεν εκλέχθηκαν, για τον αγώνα τους, είμαι βέβαιη ότι θα είναι  πάντα κοντά στο Δ.Σ.

 Επιπλέον να ευχαριστήσω την πρόεδρο και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για την άψογη διαδικασία των εκλογών.

Η θέση της προέδρου, του πρώτου επιστημονικού συλλόγου της Πιερίας, αποτελούσε και αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα και συνάμα χρέος να μην διαψεύσω τις προσδοκίες σας για την επιλογή σας πριν από τέσσερα χρόνια. Το ίδιο χρέος και την ίδια τιμή νιώθω και τώρα, έχοντας πλέον δείγμα γραφής και εμπειρία  στο τιμόνι του Δικηγορικού Συλλόγου, πραγματοποιώντας  σημαντικό έργο, με την υπόσχεση να εργασθώ με τον ίδιο ζήλο.

Η καθημερινή μου παρουσία στα Δικαστήρια, η άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα σας, η επίλυση προβλημάτων, ήταν χρέος μου για τα προηγούμενα χρόνια και δέσμευση για την επόμενη τετραετία. Με ξέρετε. Γνωρίζετε το πάθος, την επιμονή, το ήθος και την συνέπεια που με διακρίνουν.

Την ερχόμενη Κυριακή ψηφίζουμε για Προέδρο του Συλλόγου μας.

Σας καλώ να ψηφίσετε την πρόεδρο που γνωρίζετε, την πρόεδρο που μάχεται, την πρόεδρο που είναι δίπλα σας, την πρόεδρο που έχει πρόγραμμα και όραμα.

Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας.

                                                      Με εκτίμηση

                                                Ασημίνα Γ. Στρίμπα

                                     Υποψήφια Πρόεδρος του Δ.Σ. Κατερίνης